اسپرسو ( یا هر قهوه غلیظ ) : یک فنجان کوچک ( فنجان اسپرسو )
شیر : یک فنجان بزرگ
تکه های یخ : به اندازه کافی ( بسته به اندازه ی لیوان )
سس شکلات : مقداری برای ته لیوان و تزئین
پودر قهوه : مقداری برای نزئین
ابتدا لیوان مورد نظر را انتخاب می کنیم.
مقداری سس شکلات را ته لیوان و اطراف لیوان ( از داخل ) میریزیم .
مرحله بعد تکه های یخ را درون لیوان اضافه می کنیم.
بعد از اضافه کردن یخ ها، شیر سرد شده را درون لیوان میریزیم. ( شیر سرد باشد تا یخ ها آب نشود )
سپس قهوه ی غلیط یا اسپرسو را به آرامی درون لیوان و روی ترکیب ایجاد شده می ریزیم.
برای تزئین هم روی همه ی مواد اول خامه بعد سس شکلات و در آخر کمی پودر قهوه میریزیم.
یک نی درون آن بگذارید و نوش جان کنید.
اگر در مورد این نوشیدنی هر اطلاعاتی در اختبار دارید یا این نوشیدنی نکته ای داره که باید بهش اضافه بشه اینجا برامون بنویسید.
هر اطلاعاتی