آداب معاشرت حرفه ای
آموزش مهارتهای ارتباطی با پریسا آسا

آیس کافه ( آیس موکا شکلاتی)

 

 

اسپرسو ( یا هر قهوه  غلیظ ) : یک فنجان کوچک ( فنجان اسپرسو )

شیر : یک فنجان بزرگ

تکه های یخ : به اندازه کافی ( بسته به اندازه ی لیوان )

سس شکلات : مقداری برای ته لیوان و تزئین

پودر قهوه :  مقداری برای نزئین

 

ابتدا لیوان مورد نظر را انتخاب می کنیم.

مقداری سس شکلات را ته لیوان و اطراف لیوان ( از داخل ) میریزیم .

مرحله بعد تکه های یخ را درون لیوان اضافه می کنیم.

بعد از اضافه کردن یخ ها، شیر سرد شده را درون لیوان میریزیم. ( شیر سرد باشد تا یخ ها آب نشود )

سپس قهوه ی غلیط یا اسپرسو را به آرامی درون لیوان و روی ترکیب ایجاد شده می ریزیم.

برای تزئین هم روی همه ی مواد اول خامه بعد سس شکلات و در آخر کمی پودر قهوه میریزیم.

یک نی درون آن بگذارید و نوش جان کنید.

 

 

اگر در مورد این نوشیدنی هر اطلاعاتی در اختبار دارید یا این نوشیدنی نکته ای داره که باید بهش اضافه بشه اینجا برامون بنویسید.

هر اطلاعاتی

 

 

چند ترفند کاربردی در بیان که شما را دوست داشتنی تر می کند


 
چرا نظرتان را نمی‌نویسید؟

مطمئن باشید که نظرات شما بسیار دقیق مطالعه خواهد شد و به آن پاسخ خواهیم داد.
هر نظری که برای ما می‌نویسید قوت قلبی برای ما خواهد بود

از شما متشکریم که با نظراتتان به ما انرژی لازم برای ادامه کار را می دهید